Exchange 2003 ActiveSync

T

Tim

I have a simple Exchange 2003 FE/BE setup. I'm just trying to get ActiveSync

working with my windows mobile devices. Does anyone know the correct

authentication that needs to be set on the EXCHANGE and EXCHWEB IIS virtual

directories for both the FE and BE Exchange servers? Also, what about

Forms-Based-Authentication for OWA... do I have to disable it on the FE

and/or BE for ActiveSync to work? Please help!

Thank you.
 
D

Dave S

We just we throught this with Microsoft and here's what we are using:

FE Exchange Basic Authentification, Exchweb Anonomous

BE Exchange Basic and Integrated, Exchweb Anonomous

Disable Forms-Based

"Tim" wrote:


> I have a simple Exchange 2003 FE/BE setup. I'm just trying to get ActiveSync
> working with my windows mobile devices. Does anyone know the correct
> authentication that needs to be set on the EXCHANGE and EXCHWEB IIS virtual
> directories for both the FE and BE Exchange servers? Also, what about
> Forms-Based-Authentication for OWA... do I have to disable it on the FE
> and/or BE for ActiveSync to work? Please help!

> Thank you.
 
T

Tim

Thanks Dave, I appreciate that. I'll give it a try. I wonder why it doesn't

work with FBA?

"Dave S" wrote:


> We just we throught this with Microsoft and here's what we are using:
> FE Exchange Basic Authentification, Exchweb Anonomous
> BE Exchange Basic and Integrated, Exchweb Anonomous
> Disable Forms-Based

> "Tim" wrote:
>
> > I have a simple Exchange 2003 FE/BE setup. I'm just trying to get ActiveSync
> > working with my windows mobile devices. Does anyone know the correct
> > authentication that needs to be set on the EXCHANGE and EXCHWEB IIS virtual
> > directories for both the FE and BE Exchange servers? Also, what about
> > Forms-Based-Authentication for OWA... do I have to disable it on the FE
> > and/or BE for ActiveSync to work? Please help!
> > Thank you.
 

Similar threads

Top