From Field is not Populating on Sent messages

Status
Not open for further replies.
F

Flip

A couple of my users are reporting that they are receiving NDR's when

sending messages periodically. The NDR is as follows:

The following recipient(s) could not be reached:

Blow, Joe (R5) on 6/8/2009 1:29 PM

This message could not be sent. Try sending the message again later, or

contact your network administrator. The client operation failed. Error is

[0x80004005-0x0004b9-0x000501].

After recieving the NDR, the user can immediately resend the message and it

will arrive without any issue. When I looked at the original messages, I

noticed that the From field was not populated. I then proceeded to check

Exchange System Manager-Message Tracking, and cannot find any reference of

the message. It appears that it did not even leave the client.

The clients are running Outlook 2003 SP3 and are connecting to a clustered

Exchange 2003 environment. The users experiencing the issue are in an

offsite child domain and are running in Exchange Cached Mode.
 
S

Susan

Did you find an answer for the problem? I too am having the same problem in

my regional offices.

"Flip" wrote:


> A couple of my users are reporting that they are receiving NDR's when
> sending messages periodically. The NDR is as follows:

> The following recipient(s) could not be reached:

> Blow, Joe (R5) on 6/8/2009 1:29 PM
> This message could not be sent. Try sending the message again later, or
> contact your network administrator. The client operation failed. Error is
> [0x80004005-0x0004b9-0x000501].

> After recieving the NDR, the user can immediately resend the message and it
> will arrive without any issue. When I looked at the original messages, I
> noticed that the From field was not populated. I then proceeded to check
> Exchange System Manager-Message Tracking, and cannot find any reference of
> the message. It appears that it did not even leave the client.

> The clients are running Outlook 2003 SP3 and are connecting to a clustered
> Exchange 2003 environment. The users experiencing the issue are in an
> offsite child domain and are running in Exchange Cached Mode.

>
 
Status
Not open for further replies.

Top