Quick Parts disappear from Outlook 2007 after you set them up.

  • Thread starter Texan10
  • Start date Views 2,668
Status
Not open for further replies.
T

Texan10

Quick Parts disappear from Outlook 2007.

We added Quick Parts and then went back to use them and they were not there

to use! We probably rebooted in the meantime, but I know they were there as i

went back and tested them. Quick Parts are saved in the NormalEmail.dotm

file. The file is on my machine.

I have heard that this is an MS Office issue that can be fixed with a

Service Pack. Is this true? If so, which service pack do we need to install.

Also, is there a workaround to fix it in the mean time? We are using Office

2007 with XP Pro. I cannot find anyting on this issue and need confirmation

Thank you,

Texan10
 
R

Roady [MVP]

Apply Service Pack 2 for Office 2007 if you haven't done so already.

As for the normalemail.dotm;

Does its modified date indicate that the QuickParts should be in there?

Try it a second time; your first attempt might have failed because of

another issue that was present at your machine at that time.

---
"Texan10" <Texan10> wrote in message

news:8399D350-FF75-434C-9889-C48FBDDE2AC3@microsoft.com...
> Quick Parts disappear from Outlook 2007.

> We added Quick Parts and then went back to use them and they were not
> there
> to use! We probably rebooted in the meantime, but I know they were there
> as i
> went back and tested them. Quick Parts are saved in the NormalEmail.dotm
> file. The file is on my machine.

> I have heard that this is an MS Office issue that can be fixed with a
> Service Pack. Is this true? If so, which service pack do we need to
> install.

> Also, is there a workaround to fix it in the mean time? We are using
> Office
> 2007 with XP Pro. I cannot find anyting on this issue and need
> confirmation

> Thank you,

> Texan10
>
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top