RE: Outlook sending from wrong account, I even selected the 1 I want

Status
Not open for further replies.
C
#1
I am having a similar problem. I have 3 pop3s, all with the same ISP, all in

regular use, all working just fine. I have Outlook 2003 updated through and

including SP3. I have one of the 3 set as the default, but Outlook keeps

ignoring that and going to the account following the default in the account

list for both composition and replies. Drives me nuts (nuttier?)

Clay

"Drew" wrote:


> Ok, this problem is similar to one that was listed, but slightly different.

> Basically I am having a problem where I try to send from my pop3 email
> account, but Outlook sends it out via my hotmail account (I have both set up
> on my Outlook). This happened a few times while replying to a message sent to
> my pop3 mail, but this *also* happens when I am creating an original message.
> Sometimes it seems like Outlook fails to send it via my pop3 server, then
> decides "what the hey" and sends it via homtail.

> Not only is my pop3 mail account set as default, I even MANUALLY selected it
> as my desired account to send from in the Account dropdown on the message.
> This is completely unacceptable as the pop3 account is my business email.
> Thanks for any assistance!
 
G

Gordon

#2
"Clay" <Clay> wrote in message

news:ED9C1D71-55F1-4E84-A8FE-BFF01A6D3789@microsoft.com...
> I am having a similar problem. I have 3 pop3s, all with the same ISP, all
> in
> regular use, all working just fine. I have Outlook 2003 updated through
> and
> including SP3. I have one of the 3 set as the default, but Outlook keeps
> ignoring that and going to the account following the default in the
> account
> list for both composition and replies. Drives me nuts (nuttier?)


Are they all aliases of one master account? Is the one that it sends and

replies from the master account?
 
C
#3
Re: Outlook sending from wrong account, I even selected the 1 I wa

They are separate POP3s. I use VQME's spam service. They are all set up the

same way and all go through VQME's server.

Clay

"Gordon" wrote:



> "Clay" <Clay> wrote in message
> news:ED9C1D71-55F1-4E84-A8FE-BFF01A6D3789@microsoft.com...
> > I am having a similar problem. I have 3 pop3s, all with the same ISP, all
> > in
> > regular use, all working just fine. I have Outlook 2003 updated through
> > and
> > including SP3. I have one of the 3 set as the default, but Outlook keeps
> > ignoring that and going to the account following the default in the
> > account
> > list for both composition and replies. Drives me nuts (nuttier?)


> Are they all aliases of one master account? Is the one that it sends and
> replies from the master account?

>
 
#4
Re: Outlook sending from wrong account, I even selected the 1 I wa

"Clay" <Clay> wrote in message

news:35FF535B-AF5E-4B49-BF49-71940534743C@microsoft.com...


> They are separate POP3s. I use VQME's spam service. They are all set up
> the
> same way and all go through VQME's server.


That doesn't mean they're separate mailboxes on the server, though, and they

must be. If you use the same username and password for each account, then

they're all the same mailbox and so Outlook downloads them all via the same

account (or a random account, since downloading for each account is in

parallel and whichever account downloads first will win).

--
 
Outlook version
Outlook 2016 32 bit
Email Account
Office 365 Exchange
#5
Re: Outlook sending from wrong account, I even selected the 1 I wa

do you get them from VQME through a single logon?

"Clay" <Clay> wrote in message

news:35FF535B-AF5E-4B49-BF49-71940534743C@microsoft.com...
> They are separate POP3s. I use VQME's spam service. They are all set up
> the
> same way and all go through VQME's server.

> Clay

> "Gordon" wrote:
>
>

>> "Clay" <Clay> wrote in message
> > news:ED9C1D71-55F1-4E84-A8FE-BFF01A6D3789@microsoft.com...
> > > I am having a similar problem. I have 3 pop3s, all with the same ISP,
> > > all
> > > in
> > > regular use, all working just fine. I have Outlook 2003 updated
> > > through
> > > and
> > > including SP3. I have one of the 3 set as the default, but Outlook
> > > keeps
> > > ignoring that and going to the account following the default in the
> > > account
> > > list for both composition and replies. Drives me nuts (nuttier?)

>

>> Are they all aliases of one master account? Is the one that it sends and
> > replies from the master account?
>

>>
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top