Outlook 2007 Rules In Error - Cannot Reply to Message

  • Thread starter ert567ty
  • Start date Views 2,379
Status
Not open for further replies.
E

ert567ty

Using Outlook 2007. All account and other settings have been verified to be

correct and in working order. All templates are working. I have 3 accounts

in Outlook. One account, my wife's business account, uses Rules. None of

the Rules are working. When a Rule is turned on, and then I send an email

from my personal account to her business account (the one with the Rules),

the business account receives the email, but the reply using the Rule is not

sent. Before this, I got an error message: Rules In Error - Cannot Reply to

Message. Can you help correct this problem? I believe this may have been

caused by the most recent Windows Update.

person
 

Brian Tillman

Senior Member
"ert567ty" <ert567ty> wrote in message

news:4C4365EA-DDEE-4F04-B821-CB4B84A8D8F8@microsoft.com...


> Using Outlook 2007. All account and other settings have been verified to be
> correct and in working order. All templates are working. I have 3 accounts
> in Outlook. One account, my wife's business account, uses Rules.


Rules are not a per-account feature, they're per-profile. Exactly what do you

mean? Describe your profile and account settings in more detail.

--
 
D

Dumonyu

Brian- I saw an identical thread where surprisingly you were quite obstinant

and less than helpful when someone brought up this exact issue. I agree with

the orioginal poster in that thread in that it should have been sufficient

for him to say he followed the steps in the linked article exactly. Obviously

it is a waste of everyone's time to retype a linked article.

The reality is that a recent MS update has broken this feature. I am in the

process of uninstalling Office SP2 to see if this will resolve.

Office SP2 is 100% FUBAR and my hope is that it is fixed very soon.

"Brian Tillman " wrote:


> "ert567ty" <ert567ty> wrote in message
> news:4C4365EA-DDEE-4F04-B821-CB4B84A8D8F8@microsoft.com...
>
> > Using Outlook 2007. All account and other settings have been verified to be
> > correct and in working order. All templates are working. I have 3 accounts
> > in Outlook. One account, my wife's business account, uses Rules.


> Rules are not a per-account feature, they're per-profile. Exactly what do you
> mean? Describe your profile and account settings in more detail.
> >

>
 
E

ert567ty


person

"Brian Tillman " wrote:


> "ert567ty" <ert567ty> wrote in message
> news:4C4365EA-DDEE-4F04-B821-CB4B84A8D8F8@microsoft.com...
>
> > Using Outlook 2007. All account and other settings have been verified to be
> > correct and in working order. All templates are working. I have 3 accounts
> > in Outlook. One account, my wife's business account, uses Rules.


> Rules are not a per-account feature, they're per-profile. Exactly what do you
> mean? Describe your profile and account settings in more detail.
> >

> Brian,


I have two screenshots of the profile and the rule settings. How do I get

them to you so you can have a look at them and perhaps give me some help?

Thanks.
 
P

pubscout

You're not alone. It seems this situation is related to a recent Microsoft

update, and until a fix is developed, we're stuck.

"ert567ty" wrote:


> Using Outlook 2007. All account and other settings have been verified to be
> correct and in working order. All templates are working. I have 3 accounts
> in Outlook. One account, my wife's business account, uses Rules. None of
> the Rules are working. When a Rule is turned on, and then I send an email
> from my personal account to her business account (the one with the Rules),
> the business account receives the email, but the reply using the Rule is not
> sent. Before this, I got an error message: Rules In Error - Cannot Reply to
> Message. Can you help correct this problem? I believe this may have been
> caused by the most recent Windows Update.
> > person
 

Brian Tillman

Senior Member
"ert567ty" <ert567ty> wrote in message

news:1EF840E1-4A7A-4272-B390-D359EC10092A@microsoft.com...


> I have two screenshots of the profile and the rule settings. How do I get
> them to you so you can have a look at them and perhaps give me some help?


Post them to one of the many image-sharing web sites and then post the URL(s)

for them here. http://www.xsolive.com/ has an Outlook screenshot posting

area, for example.

--
 
P

perry3israel

I apparently solved the problem by uninstalling the 6/15/09 "security

update" to Office 2007. Something in the update broke the ability to

automatically respond.
 
O

OutlookIsTiknMeOff

This appears to be the fault of the update for Outlook 2007 (KB969907). That

went on SP1 and is included in SP2. All is good with SP1 excluding (KB969907).

"pubscout" wrote:


> You're not alone. It seems this situation is related to a recent Microsoft
> update, and until a fix is developed, we're stuck.

> "ert567ty" wrote:
>
> > Using Outlook 2007. All account and other settings have been verified to be
> > correct and in working order. All templates are working. I have 3 accounts
> > in Outlook. One account, my wife's business account, uses Rules. None of
> > the Rules are working. When a Rule is turned on, and then I send an email
> > from my personal account to her business account (the one with the Rules),
> > the business account receives the email, but the reply using the Rule is not
> > sent. Before this, I got an error message: Rules In Error - Cannot Reply to
> > Message. Can you help correct this problem? I believe this may have been
> > caused by the most recent Windows Update.
> > > > person
 
L

Lars

I have the same problem, my rule to create an 'Out if Office' message

generates an error, and the rule is turned off.

I have removed KB969907, but still have the same problem. Is there any

chance that Microsoft will be aware of this problem and be fixing it?

"OutlookIsTiknMeOff" wrote:


> This appears to be the fault of the update for Outlook 2007 (KB969907). That
> went on SP1 and is included in SP2. All is good with SP1 excluding (KB969907).

> "pubscout" wrote:
>
> > You're not alone. It seems this situation is related to a recent Microsoft
> > update, and until a fix is developed, we're stuck.
> > "ert567ty" wrote:
> >
> > > Using Outlook 2007. All account and other settings have been verified to be
> > > correct and in working order. All templates are working. I have 3 accounts
> > > in Outlook. One account, my wife's business account, uses Rules. None of
> > > the Rules are working. When a Rule is turned on, and then I send an email
> > > from my personal account to her business account (the one with the Rules),
> > > the business account receives the email, but the reply using the Rule is not
> > > sent. Before this, I got an error message: Rules In Error - Cannot Reply to
> > > Message. Can you help correct this problem? I believe this may have been
> > > caused by the most recent Windows Update.
> > > > > > person
 
P

PaulD

On Jul 30, 5:39 am, Lars <L...> wrote:
> I have the same problem, my rule to create an 'Out if Office' message
> generates an error, and the rule is turned off.

> I have removed KB969907, but still have the same problem. Is there any
> chance that Microsoft will be aware of this problem and be fixing it?

> "OutlookIsTiknMeOff" wrote:
> > This appears to be the fault of the update for Outlook 2007 (KB969907).That
> > went on SP1 and is included in SP2. All is good with SP1 excluding (KB969907).

>
> > "pubscout" wrote:

>
> > > You're not alone. It seems this situation is related to a recent Microsoft
> > > update, and until a fix is developed, we're stuck.

>
> > > "ert567ty" wrote:

>
> > > >UsingOutlook 2007.  All account and other settings have been verified to be
> > > > correct and in working order.  All templates are working.  I have 3 accounts
> > > > in Outlook.  One account, my wife’s business account, uses Rules.  None of
> > > > the Rules are working.  When a Rule is turned on, and then I sendan email
> > > > from my personal account to her business account (the one with the Rules),
> > > > the business account receives the email, but thereplyusingthe Rule is not
> > > > sent.  Before this, I got an error message: Rules In Error - CannotReplyto
> > > > Message.  Can you help correct this problem?  I believe this may have been
> > > > caused by the most recent Windows Update.  
> > > > > > > > person


I removed every Office update for June... including SP2, and still

cannot get Outlook 2007 to reply using a template (Vista).
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top