emails sent with oulook 2003 but not recieved by recipients

  • Thread starter youngerman
  • Start date Views 616
Status
Not open for further replies.
Y

youngerman

I can send email and they are recorded in the sent folder, but seem to into
cybersapce. I recieve no error messages. I can go to my ISP web site and send
emails from their but is very time consuming and make it very hard to do
simple and quick reply to email. I have checked and recheck my email account
settings they seem to be correct. I have no trouble recieving email through
outlook.
 
D

DL

Do you mean if you send to the same receipient from web access they go
though, but not when sent in Outlook?

"youngerman" <youngerman> wrote in message
news:72F6CB79-6C6B-424B-A5D4-2E5031CB66DA@microsoft.com...
>I can send email and they are recorded in the sent folder, but seem to into
> cybersapce. I recieve no error messages. I can go to my ISP web site and
> send
> emails from their but is very time consuming and make it very hard to do
> simple and quick reply to email. I have checked and recheck my email
> account
> settings they seem to be correct. I have no trouble recieving email
> through
> outlook.


 
Y

youngerman

Yes, I have no trouble sending emails by going to ISP (internet service
providers)email Web page. I actually have two ISP's and I can send emails out
of both using the email function on their Web site.

"DL" wrote:

> Do you mean if you send to the same receipient from web access they go
> though, but not when sent in Outlook?
>
> "youngerman" <youngerman> wrote in message
> news:72F6CB79-6C6B-424B-A5D4-2E5031CB66DA@microsoft.com...
> >I can send email and they are recorded in the sent folder, but seem to into
> > cybersapce. I recieve no error messages. I can go to my ISP web site and
> > send
> > emails from their but is very time consuming and make it very hard to do
> > simple and quick reply to email. I have checked and recheck my email
> > account
> > settings they seem to be correct. I have no trouble recieving email
> > through
> > outlook.

>
>
>

 
D

DL

Use the test accounts option within Outlook, any err's?

"youngerman" <youngerman> wrote in message
news:FE46C465-8F96-424D-838C-39FAF93583C3@microsoft.com...
> Yes, I have no trouble sending emails by going to ISP (internet service
> providers)email Web page. I actually have two ISP's and I can send emails
> out
> of both using the email function on their Web site.
>
> "DL" wrote:
>
>> Do you mean if you send to the same receipient from web access they go
>> though, but not when sent in Outlook?
>>
>> "youngerman" <youngerman> wrote in message
>> news:72F6CB79-6C6B-424B-A5D4-2E5031CB66DA@microsoft.com...
>> >I can send email and they are recorded in the sent folder, but seem to
>> >into
>> > cybersapce. I recieve no error messages. I can go to my ISP web site
>> > and
>> > send
>> > emails from their but is very time consuming and make it very hard to
>> > do
>> > simple and quick reply to email. I have checked and recheck my email
>> > account
>> > settings they seem to be correct. I have no trouble recieving email
>> > through
>> > outlook.

>>
>>
>>


 
Y

youngerman



"DL" wrote:

> Use the test accounts option within Outlook, any err's?
>
> "youngerman" <youngerman> wrote in message
> news:FE46C465-8F96-424D-838C-39FAF93583C3@microsoft.com...
> > Yes, I have no trouble sending emails by going to ISP (internet service
> > providers)email Web page. I actually have two ISP's and I can send emails
> > out
> > of both using the email function on their Web site.
> >
> > "DL" wrote:
> >
> >> Do you mean if you send to the same receipient from web access they go
> >> though, but not when sent in Outlook?
> >>
> >> "youngerman" <youngerman> wrote in message
> >> news:72F6CB79-6C6B-424B-A5D4-2E5031CB66DA@microsoft.com...
> >> >I can send email and they are recorded in the sent folder, but seem to
> >> >into
> >> > cybersapce. I recieve no error messages. I can go to my ISP web site
> >> > and
> >> > send
> >> > emails from their but is very time consuming and make it very hard to
> >> > do
> >> > simple and quick reply to email. I have checked and recheck my email
> >> > account
> >> > settings they seem to be correct. I have no trouble recieving email
> >> > through
> >> > outlook.
> >>
> >>
> >>

>
>
>

 
Y

youngerman

No errors. When I do the "Test account" in the account set up window it run
through the check with no problems. I don't get a email sent to my Inbox,
which I think is suppose to happen. DL thanks for help so far.

"DL" wrote:

> Use the test accounts option within Outlook, any err's?
>
> "youngerman" <youngerman> wrote in message
> news:FE46C465-8F96-424D-838C-39FAF93583C3@microsoft.com...
> > Yes, I have no trouble sending emails by going to ISP (internet service
> > providers)email Web page. I actually have two ISP's and I can send emails
> > out
> > of both using the email function on their Web site.
> >
> > "DL" wrote:
> >
> >> Do you mean if you send to the same receipient from web access they go
> >> though, but not when sent in Outlook?
> >>
> >> "youngerman" <youngerman> wrote in message
> >> news:72F6CB79-6C6B-424B-A5D4-2E5031CB66DA@microsoft.com...
> >> >I can send email and they are recorded in the sent folder, but seem to
> >> >into
> >> > cybersapce. I recieve no error messages. I can go to my ISP web site
> >> > and
> >> > send
> >> > emails from their but is very time consuming and make it very hard to
> >> > do
> >> > simple and quick reply to email. I have checked and recheck my email
> >> > account
> >> > settings they seem to be correct. I have no trouble recieving email
> >> > through
> >> > outlook.
> >>
> >>
> >>

>
>
>

 
Y

Youngerman

I am runing Windows Visita OS, so I setup my email accounts in Windows Mail.
The same thing happens; the email seem to be sent out to recipients (me being
one of them), email is recorded in the sent folder, but the emails never
arrives (somewhere in Cybersapce).

"youngerman" wrote:

> No errors. When I do the "Test account" in the account set up window it run
> through the check with no problems. I don't get a email sent to my Inbox,
> which I think is suppose to happen. DL thanks for help so far.
>
> "DL" wrote:
>
> > Use the test accounts option within Outlook, any err's?
> >
> > "youngerman" <youngerman> wrote in message
> > news:FE46C465-8F96-424D-838C-39FAF93583C3@microsoft.com...
> > > Yes, I have no trouble sending emails by going to ISP (internet service
> > > providers)email Web page. I actually have two ISP's and I can send emails
> > > out
> > > of both using the email function on their Web site.
> > >
> > > "DL" wrote:
> > >
> > >> Do you mean if you send to the same receipient from web access they go
> > >> though, but not when sent in Outlook?
> > >>
> > >> "youngerman" <youngerman> wrote in message
> > >> news:72F6CB79-6C6B-424B-A5D4-2E5031CB66DA@microsoft.com...
> > >> >I can send email and they are recorded in the sent folder, but seem to
> > >> >into
> > >> > cybersapce. I recieve no error messages. I can go to my ISP web site
> > >> > and
> > >> > send
> > >> > emails from their but is very time consuming and make it very hard to
> > >> > do
> > >> > simple and quick reply to email. I have checked and recheck my email
> > >> > account
> > >> > settings they seem to be correct. I have no trouble recieving email
> > >> > through
> > >> > outlook.
> > >>
> > >>
> > >>

> >
> >
> >

 
D

DL

And when you go to the web mail interface are your test Mails & the ones you
sent to yourself visible there?

If so, uninstall any intergrated anti virus software, reboot, retest

"Youngerman" <Youngerman> wrote in message
news:B8B50DAC-6632-4230-9215-F49FFBDB6376@microsoft.com...
>I am runing Windows Visita OS, so I setup my email accounts in Windows
>Mail.
> The same thing happens; the email seem to be sent out to recipients (me
> being
> one of them), email is recorded in the sent folder, but the emails never
> arrives (somewhere in Cybersapce).
>
> "youngerman" wrote:
>
>> No errors. When I do the "Test account" in the account set up window it
>> run
>> through the check with no problems. I don't get a email sent to my Inbox,
>> which I think is suppose to happen. DL thanks for help so far.
>>
>> "DL" wrote:
>>
>> > Use the test accounts option within Outlook, any err's?
>> >
>> > "youngerman" <youngerman> wrote in message
>> > news:FE46C465-8F96-424D-838C-39FAF93583C3@microsoft.com...
>> > > Yes, I have no trouble sending emails by going to ISP (internet
>> > > service
>> > > providers)email Web page. I actually have two ISP's and I can send
>> > > emails
>> > > out
>> > > of both using the email function on their Web site.
>> > >
>> > > "DL" wrote:
>> > >
>> > >> Do you mean if you send to the same receipient from web access they
>> > >> go
>> > >> though, but not when sent in Outlook?
>> > >>
>> > >> "youngerman" <youngerman> wrote in message
>> > >> news:72F6CB79-6C6B-424B-A5D4-2E5031CB66DA@microsoft.com...
>> > >> >I can send email and they are recorded in the sent folder, but seem
>> > >> >to
>> > >> >into
>> > >> > cybersapce. I recieve no error messages. I can go to my ISP web
>> > >> > site
>> > >> > and
>> > >> > send
>> > >> > emails from their but is very time consuming and make it very hard
>> > >> > to
>> > >> > do
>> > >> > simple and quick reply to email. I have checked and recheck my
>> > >> > email
>> > >> > account
>> > >> > settings they seem to be correct. I have no trouble recieving
>> > >> > email
>> > >> > through
>> > >> > outlook.
>> > >>
>> > >>
>> > >>
>> >
>> >
>> >


 
Status
Not open for further replies.
Top