error when launching internet explorer 8 from outlook 2007

  • Thread starter techman5003
  • Start date Views 1,470
Status
Not open for further replies.
T

techman5003

I am getting an error when launching internet explorer 8 from outlook 2007.

The error reads: "General failure. The URL was: <web site address>. The

system cannot find the file specified."

IE will launch the window without issue but it maddening to see this error

displayed every time I open an IE link within an email.

Outlook 2007 (part of Office 2007)

IE 8

Windows XP SP3

I reset the Internet Explorer settings and went through the initial settings

again. I don't believe I am running with add ons but am not sure. There error

does not display if IE is already open. IE is the only browser installed.
 

Diane Poremsky

Senior Member
Outlook version
Outlook 2016 32 bit
Email Account
Office 365 Exchange
Did you ever have firefox or chrome installed? This error usually only

occurs when another browser was installed and resetting IE to be default

should fix it. Use the method at

http://www.slipstick.com/problems/this-operation-has-been-cancelled-due-to-restrictions/#set

"techman5003" <techman5003> wrote in message

news:7E2E23AC-859C-4DDA-B736-13591C0F05F6@microsoft.com...
> I am getting an error when launching internet explorer 8 from outlook
> 2007.
> The error reads: "General failure. The URL was: <web site address>. The
> system cannot find the file specified."

> IE will launch the window without issue but it maddening to see this error
> displayed every time I open an IE link within an email.

> Outlook 2007 (part of Office 2007)
> IE 8
> Windows XP SP3

> I reset the Internet Explorer settings and went through the initial
> settings
> again. I don't believe I am running with add ons but am not sure. There
> error
> does not display if IE is already open. IE is the only browser installed.
 
Status
Not open for further replies.
Top