@ sign types out as ' and ? mark appears as E', can't send emails.

  • Thread starter cGF0c3ljYms=
  • Start date Views 623
Status
Not open for further replies.
C

cGF0c3ljYms=

#1
I can't type the @ sign to send email address, it types out as " and the ?
mark types out as E'..I have checked language and have default English
Canada/American..hopefully you can help me with this.
Pat Buehler
 
#2
"patsycbk" <patsycbk> wrote in message
news:DBEAE1EC-10A9-48F1-A53E-44E5A2681AB0@microsoft.com...

>I can't type the @ sign to send email address, it types out as " and the ?
> mark types out as E'..I have checked language and have default English
> Canada/American..hopefully you can help me with this.


DOes this happen only in Outlook or does it happen elsewhere also? What
version of Outlook? What version of Windows?

 
T

TVBvc2VpbmVy

#3
I've the same problem. Both ways to get the @ sign (ALT GR + @ or ALT + 6 +
4) doesn't work.

I've Office 2007 SP1 installed with the actual hot fixes. I've tried to type
the @ in Notepad - nothing happens.

"Brian Tillman " wrote:

> "patsycbk" <patsycbk> wrote in message
> news:DBEAE1EC-10A9-48F1-A53E-44E5A2681AB0@microsoft.com...
>
> >I can't type the @ sign to send email address, it types out as " and the ?
> > mark types out as E'..I have checked language and have default English
> > Canada/American..hopefully you can help me with this.

>
> DOes this happen only in Outlook or does it happen elsewhere also? What
> version of Outlook? What version of Windows?
> >

>
>

 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top