Internet Explorer Script Error in Office Outlook web browser

  • Thread starter flytipper
  • Start date Views 3,620
Status
Not open for further replies.
F

flytipper

I'm using IE 8 on an XP machine. When roaming from my home page in Office

Outlook 2007 via links, this following blue box appears almost every time.

______________

Internet Explorer Script Error

! An error has occurred in the script on this page

Line: 1

Char: 109315

Error: Invalid argument

Code: 0

URL: http://l.yimg.com/d/lib/eu/nw/200903251215/ukie/story.js

Do you want to continue running scripts on this page

Yes No

______________

Is it something to do with Office Outlook's web browser settings? My Yahoo

homepage loads nicely, if that's any help.
 

Brian Tillman

Senior Member
"flytipper" <flytipper@btinternet.com> wrote in message

news:aqa525ltch5to6fhdgn68f8apvu2hflvb8@4ax.com...


> I'm using IE 8 on an XP machine. When roaming from my home page in Office
> Outlook 2007 via links, this following blue box appears almost every time.

> ______________
> Internet Explorer Script Error

> ! An error has occurred in the script on this page

> Line: 1
> Char: 109315
> Error: Invalid argument
> Code: 0
> URL: http://l.yimg.com/d/lib/eu/nw/200903251215/ukie/story.js

> Do you want to continue running scripts on this page

> Yes No
> ______________

> Is it something to do with Office Outlook's web browser settings? My Yahoo
> homepage loads nicely, if that's any help.


Outlook is not a web browser and when used as such, browses from the

Restricted network zone, which doesn't allow scripting. Use a real web

browser.

--
 
D

dmVybHluYw

Well, I get this error running Internet Explorer 8 (the script url is

http://l.yimg.com/a/combo?yui/2.5.1/build/selector/selector-beta-min.js&my/js/components/colresize_0.1.2.js&my/js/modules/type).

"Brian Tillman " wrote:


> "flytipper" <flytipper@btinternet.com> wrote in message
> news:aqa525ltch5to6fhdgn68f8apvu2hflvb8@4ax.com...
>
> > I'm using IE 8 on an XP machine. When roaming from my home page in Office
> > Outlook 2007 via links, this following blue box appears almost every time.
> > ______________
> > Internet Explorer Script Error
> > ! An error has occurred in the script on this page
> > Line: 1
> > Char: 109315
> > Error: Invalid argument
> > Code: 0
> > URL: http://l.yimg.com/d/lib/eu/nw/200903251215/ukie/story.js
> > Do you want to continue running scripts on this page
> > Yes No
> > ______________
> > Is it something to do with Office Outlook's web browser settings? My Yahoo
> > homepage loads nicely, if that's any help.


> Outlook is not a web browser and when used as such, browses from the
> Restricted network zone, which doesn't allow scripting. Use a real web
> browser.
> >

>
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top