Just upgraded 2003-2010. Can't send messages with attachments

Status
Not open for further replies.
J

JohnSLG



Did I miss a rule somewhere? Ever since we upgraded to 2010 last week we can send and receive email, we can receive email with attachments, but we can't send email with attachments?

What am I doing wrong?

Thanks.
 
T

Tom Vanopoulos



Are you using 2010 RTM or SP1?

Do you receive an error when sending the email with attachments and does the email w/ attachment appear in the Sent Items folder?

Do you still have 2003 in the environment or have all mailboxes been moved to 2010?

MCITP: Enterprise Messaging Administrator 2007/2010 | MCITP: Server Administrator | MCTS: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuring | MCP | MCDST
 
J

JohnSLG



1) Version 14.00.0639.021

2) It gets placed in the sent box....15 hours or so later I get a delayed message, the next day I get the failure notice:

Delivery has failed to these recipients or groups:

xxx

The server has tried to deliver this message, without success, and has stopped trying. Please try sending this message again. If the problem continues, contact your helpdesk.

Diagnostic information for administrators:

Generating server: SERVER3.LLC.LOCAL

xxx

#550 4.4.7 QUEUE.Expired; message expired ##

Original message headers:

Received: from SERVER3.LLC.LOCAL ([fe80::edd6:4c2e:a1b1:e238]) by
Server3.LLC.LOCAL ([fe80::edd6:4c2e:a1b1:e238%12]) with mapi; Fri, 10 Sep
2010 16:53:58 -0400
From: Steve Latsch <xxx>
To: "xxx" <xxx>
Subject:
Thread-Index: ActRKkg/zC14KQx/Rx2B3mQO2S3hkQ==
Date: Fri, 10 Sep 2010 20:53:55 +0000
Message-ID: <9CFD6A8D3A865944A924D8F8AD4171B403B650@Server3.LLC.LOCAL>
Accept-Language: en-US
Content-Language: en-US
X-MS-Has-Attach: yes
X-MS-TNEF-Correlator:
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="_004_9CFD6A8D3A865944A924D8F8AD4171B403B650Server3LLCLOCAL_"
MIME-Version: 1.0

3) 2003 sever IS still in the environment for now but all mailboxes have been moved to 2010
 
T

Tom Vanopoulos

Is this occurring on any size attachments? Or is it on large attachments?MCITP: Enterprise Messaging Administrator 2007/2010 | MCITP: Server Administrator | MCTS: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuring | MCP | MCDST
 
J

JohnSLG

730K attachment...where do you set outbound attachment settings?
 
J

JohnSLG

It seems to have been a problem relating to address books that weren't brought forward.
 
Status
Not open for further replies.
Top