Search results

  1. B

    Add-in "always enabled" but Outlook 13 won't open

    Sorry, I see in my last post I didn't say it right in the opening sentence. Should have said that when both x1 and SimplyFile are disabled, Outlook starts normally with no messages. Sorry for any confusion. Thank you! I'll wait to hear from you and appreciate the help.
  2. B

    Add-in "always enabled" but Outlook 13 won't open

    When neither the x1 add-in nor the SimplyFile add-in are enabled, Outlook opens normally. If I disable one and not the other, Outlook opens normally. So, problem is confined to when both are trying to load. But why does that cause the first attempt to start Outlook to always fail? Then the...
  3. B

    Add-in "always enabled" but Outlook 13 won't open

    I'll try that and report back, but, if it helps, on cold boot it will always fail to load, I end up clicking the button to shut down, then I restart Outlook and it's fine. Most of the time, but not always, if I shut down Outlook and then start up again in the same "session," (a warm boot), then...
  4. B

    Add-in "always enabled" but Outlook 13 won't open

    Thanks for that reply. As a nonprogrammer, I thought I didn't get it and it really was taking much longer to load. Hilarious. But, yes, since the day I installed Outlook 13, 64 bit, it has done this. I thought using Outlook 13 would stop this because I had a similar error message in Outlook...
  5. B

    Add-in "always enabled" but Outlook 13 won't open

    I have two add-ins in Outlook13, 64 bit, SimplyFile and X1 (both are 64 bit compatible). When I first start Outlook13, I get the splash screen and then it says "Outlook has stopped working . . . Windows will close the program and notify you if a solution is available." So I click "Close...
Top