SP2 seems to break desktop alerts in outlook 2007

  • Thread starter bmllbWll
  • Start date Views 5,427
Status
Not open for further replies.
M

MartyD

Was this issue ever resolved? Unfortunately I am experiencing this issue now

with SP2. It is extremely annoying!

Thanks for any help.

"niemie" wrote:


> I take it back - it only worked for a little while that day that after I
> rebooted. I agree with the poster below that now it only works sometimes -
> and hardly at that. Something is definitely wrong as again this happened
> after SP2 install...

> "Diane Poremsky [MVP]" wrote:
>
> > Did you reboot? It works here, so its not a direct bug - but its possible
> > an add-in or something is interacting with it.
> > > >

> > > > > >

> > > > > > > > "niemie" <niemie> wrote in message
> > news:8597DD9D-DA01-45A5-8B1B-DEFC4F1EEB83@microsoft.com...
> > > I just downloaded SP2 for office - i was happy to read about the
> > > improvements
> > > in stability to outlook. I think I found a bug though as SP2 seems to
> > > kill
> > > the desktop alert feature altogether. It stopped working for me and then
> > > I
> > > created a new rule for it which doesn't work either. I even went into
> > > tools
> > > / options and the preview desktop alert button did nothing - it's dead.

> >
 
G

google

I'm still having the problem too. I upgraded to Windows 7, RC and the

problem persists. I've tried every suggestion in this forum and at

best, I've gotten a couple hours of functionality.

On Jul 13, 1:41 am, MartyD <Mar...> wrote:
> Was this issue ever resolved? Unfortunately I am experiencing this issue now
> with SP2. It is extremely annoying!

> Thanks for any help.
 
M

Milhouse Van Houten

It was never resolved. And guess what? It happens in OL2010 as well.

Not sure if it was mentioned up the thread, but one thing that helps is

ensuring you don't have any extraneous Outlook add-ins installed. Apparently

one from Apple can contribute to the problem. In my case, it still didn't

fix the problem, but some days I don't have to restart Outlook at all

(that's called getting lucky), while other days I only have to restart it

once. Before I'd have to restart it multiple times on most days.

"google" <codeinfusion@gmail.com> wrote in message

news:adc65180-d826-44a5-8df1-84b5013f65fd@i6g2000yqj.googlegroups.com...
> I'm still having the problem too. I upgraded to Windows 7, RC and the
> problem persists. I've tried every suggestion in this forum and at
> best, I've gotten a couple hours of functionality.

> On Jul 13, 1:41 am, MartyD <Mar...> wrote:
> > Was this issue ever resolved? Unfortunately I am experiencing this issue
> > now
> > with SP2. It is extremely annoying!
>

>> Thanks for any help.


>
 
E

ernie

Same for me. Upgraded from Office 2007 SP2 to 2010 and exactly the same

issues with exactly the same symptoms and temporary solutions. Don't know if

this would occur with a clean install.
 

Brian Tillman

Senior Member
"ernie" <ernie@email.com> wrote in message

news:%23%23mbCmPEKHA.1492@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...


> Same for me. Upgraded from Office 2007 SP2 to 2010 and exactly the same
> issues with exactly the same symptoms and temporary solutions. Don't know if
> this would occur with a clean install.


I would expect issues with Outlook 2010, since it's not the final product yet.

--
 
Status
Not open for further replies.

Top