• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Outlook 2007 pictures missing

G

Gilgamesh

#1
I've recently been having a problem with pictures in the e-mails I receive

in Outlook 2007 no longer being shown. All I get is a little square

indicating there should be a picture which changes to a little square with a

red cross in about 5 to 10 seconds.

I had ghost image of my OS drive that was about a month old so I restored

that and then my pictures started appearing as normal. But a couple of

weeks later the same thing started happening again.

I did a repair of my Office install which had no effect on the problem. I

also did a complete uninstall and reinstall of Office which also had no

effect.

I'm running XP with Service pack 3 and all patches plus I have all the

office patches installed.

I would appreciate it if anyone can tell me how to fix this issue properly.

Thanks
 
R

Roady [MVP]

#2
Tried cleaning your Outlook Temp folder already?

See http://www.howto-outlook.com/faq/securetemp.htm

---
"Gilgamesh" <gilgamesh@dont.spam.me> wrote in message

news:uuLUKZojKHA.2184@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
> I've recently been having a problem with pictures in the e-mails I receive
> in Outlook 2007 no longer being shown. All I get is a little square
> indicating there should be a picture which changes to a little square with
> a red cross in about 5 to 10 seconds.

> I had ghost image of my OS drive that was about a month old so I restored
> that and then my pictures started appearing as normal. But a couple of
> weeks later the same thing started happening again.

> I did a repair of my Office install which had no effect on the problem. I
> also did a complete uninstall and reinstall of Office which also had no
> effect.

> I'm running XP with Service pack 3 and all patches plus I have all the
> office patches installed.

> I would appreciate it if anyone can tell me how to fix this issue
> properly.

> Thanks
 

Similar threads