• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Outlook web access will not send, forward etc

C

caden2010

#1


I am using Windows 7 64 bit. I work remotely and have to use Outlook Web Access daily. OWA opens correctly and appears to be OK until I attempt to send, forward email etc. At this point OWA basically stops responding and will close. On "new" email I have only a small red X in the top left corner of the interface window. The situation is similar in 32 bit.

Please help. This has always worked on XP perfectly.

I have been looking at various forums to no avail.

thanks
 
R

Richard G. Harper

#2


This is a known issue with OWA and will require your system administrator to

install updates to OWA. A quick Bing search revealed this:

http://blogs.msdn.com/b/ie/archive/...k-web-acess-owa-on-ie7-and-windows-vista.aspx

"caden2010" wrote in message

news:660cae7e-0a66-40f2-801f-cecd7c3986af@communitybridge.codeplex.com...

I am using Windows 7 64 bit. I work remotely and have to use Outlook Web

Access daily. OWA opens correctly and appears to be OK until I attempt to

send, forward email etc. At this point OWA basically stops responding and

will close. On "new" email I have only a small red X in the top left corner

of the interface window. The situation is similar in 32 bit.

Please help. This has always worked on XP perfectly.

I have been looking at various forums to no avail.

thanks
 
C

caden2010

#3


Hello Richard,

thank you for the reply but get an error message upon running the exe file. "Not enough storage available to process this command". I am logged in as administrator and am running Windows 7 Pro with 8GB ram.

Any thoughts?

Thanks
 

Similar threads