OWA in Exchange 20120 not working after installing a new certificate and applying SP1

Status
Not open for further replies.
S

Sighar

After applying a new certificate and SP1, OWA is not working. What bothers me is that it's pointing to Version 14.0.0.0 but the Exchange version is now 14.1.

Does anybody have any idea what's going on?

This is the error:

Could not load file or assembly 'Microsoft.Exchange.Diagnostics, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Microsoft.Exchange.Diagnostics, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

Source Error:
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'Microsoft.Exchange.Diagnostics, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' could not be loaded.
WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
Stack Trace:
[FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Microsoft.Exchange.Diagnostics, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.]
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.OwaApplicationBase.ExecuteApplicationStart(Object sender, EventArgs e) +0
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.Global.Application_Start(Object sender, EventArgs e) +19

[HttpException (0x80004005): Could not load file or assembly 'Microsoft.Exchange.Diagnostics, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.]
System.Web.HttpApplicationFactory.EnsureAppStartCalledForIntegratedMode(HttpContext context, HttpApplication app) +4179313
System.Web.HttpApplication.RegisterEventSubscriptionsWithIIS(IntPtr appContext, HttpContext context, MethodInfo[] handlers) +205
System.Web.HttpApplication.InitSpecial(HttpApplicationState state, MethodInfo[] handlers, IntPtr appContext, HttpContext context) +336
System.Web.HttpApplicationFactory.GetSpecialApplicationInstance(IntPtr appContext, HttpContext context) +350
System.Web.Hosting.PipelineRuntime.InitializeApplication(IntPtr appContext) +382

[HttpException (0x80004005): Could not load file or assembly 'Microsoft.Exchange.Diagnostics, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.]
System.Web.HttpRuntime.FirstRequestInit(HttpContext context) +11317974
System.Web.HttpRuntime.EnsureFirstRequestInit(HttpContext context) +88
System.Web.HttpRuntime.ProcessRequestNotificationPrivate(IIS7WorkerRequest wr, HttpContext context) +4348244

------------------------------------------------ Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.5018; ASP.NET Version:2.0.50727.5053

MCDST,MCSA,MCT
 
S

Sighar

Found out that SP1 apparently didn't finish properly or broke the OWA somehow. Replaced web.config with web.config.NUL by renaming the latter to web.config.MCDST,MCSA,MCT
 
Status
Not open for further replies.
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
G How to have domain client use owa server instead of exchange server while connect to network Using Outlook 1
J IPAD Outlook OWA App - Help using Exchange 2007 Using Outlook 4
O outlook 2010, owa, exchange Exchange Server Administration 2
1 mobile OS or apps for sync of all OWA/exchange PIM functions Exchange Server Administration 3
S Signature size limit for OWA / Exchange 2010 Exchange Server Administration 10
M Exchange 2010 OWA Redirect with Authentication Across AD Site Exchange Server Administration 1
S Owa failed to initialize after install of rollup 2 for Exchange 2010 SP1 Exchange Server Administration 9
M Exchange OWA 2010 acting quirky. Exchange Server Administration 2
M Integrated OCS with Exchange 2010 OWA didn't work over ISA server Exchange Server Administration 4
G Installing an email cert into Exchange OWA Exchange Server Administration 6
T OWA No Longer Accessible from outside my Exchange Server Using Outlook 5
M Exchange 2010 OWA '403 Access Denied' Exchange Server Administration 3
D Exchange 2010 SP1 OWA "reply" or "forward" error Exchange Server Administration 3
M Inbox is not syncing correctly between OWA and Windows 7 Client with Exchange 2003 Using Outlook 4
A OWA redirection in exchange 2010 and 2003 Exchange Server Administration 1
F Exchange 2010 - OWA 15 min auto logoff Exchange Server Administration 1
K exchange 2010 OWA and exchange 2003 coexist Exchange Server Administration 1
K exchange 2010 OWA and exchange 2003 coexist Exchange Server Administration 1
à owa and powershell take times on exchange 2010 Exchange Server Administration 8
S Exchange 2010 OWA Search only returns 2 days worth Using Outlook 2
A Exchange 2007 <-> 2010 OWA not working together redirecting problem Exchange Server Administration 1
D Is there a way to turn off "group by conversation" by default in OWA Exchange 2010? Using Outlook 2
S Exchange 2010 SP1 OWA Error Exchange Server Administration 2
T Exchange 2010: attachments are not visible in outlook, but visible in OWA Using Outlook 1
Z Exchange 2007 Transitioning to Exchange 2010 SP 1, and OWA User Redirect or Proxying Exchange Server Administration 1
S Exchange 2003 coexistence with Exchange 2010 (Edge, OWA, Certificate, DNS considerations) Exchange Server Administration 3
S Exchange 2010 - owa/auth.owa Bad Request Exchange Server Administration 3
S Do you need a CAS Server in Order to Use OWA in Exchange 2010 (E14)? Exchange Server Administration 9
Y public calendar using OWA on exchange 2010 Exchange Server Administration 7
P Blank page opening document through Direct Access in OWA from Exchange 2007 SP3 Using Outlook 3
B Exchange 2003 OWA/OA/AS over NAT and Exchange 2010 CAS Exchange Server Administration 4
T After updating Exchange 2010 from RTM to SP1, OWA clients cannot move or delete emails Using Outlook 4
S Exchange 2010 owa https not working Exchange Server Administration 5
J Exchange 2010 / 2003 OWA Problem Exchange Server Administration 2
B 500 error after authenticating in OWA - Exchange 2010 Using Outlook 1
S Outbox not displayed in Exchange 2010 OWA Exchange Server Administration 5
K Exchange 2010 OWA redirection between 2 CAS Servers Exchange Server Administration 5
A cannot access OWA or connect to exchange 2007 via outook. Using Outlook 5
H Exchange 2010 - Blank e-mail body in Outlook but typically viewable in OWA Exchange Server Administration 6
C Manage OWA access during the migration from Exchange 2003 to Exchange 2010 (Resource Forest) Exchange Server Administration 4
H Exchange 2007 - After Installing Forefront on My Exchange , OWA encountered an error Using Outlook 2
H Outlook 2007 periodically disconnects from Exchange 2010 CAS - OWA works Using Outlook 4
S Exchange 2010 OWA error 404 with IE 8 Exchange Server Administration 1
K Outlook 2010 on Exchange - 'Sent Items' box always empty on client, but populated in OWA Using Outlook 5
A Exchange 2010 OWA Document Access Exchange Server Administration 3
M block individual IP to Exchange 2010 owa Exchange Server Administration 3
M Error Publishing Exchange 2010 SP1 OWA through ISA 2006 SP2 Exchange Server Administration 14
A New Exchange installed, OWA error Exchange Server Administration 13
E How to set Kerberos Authentication for OWA on Exchange 2010. Using Outlook 2
J "Clip" icon appear in Microsoft Outlook 2010 / Exchange 2007 OWA Message, but no attachment inside Using Outlook 4
Similar threads


















































Top